perjantai 17. huhtikuuta 2015

3.4

Olen nyt ollut pääsiäislomalla. Koulut on täällä kaksi tai kolme viikkoa kiinni pääsiäisen aikaan, joten sain mukavan loman :) Oon käyny rannalla, ajamassa busseilla ja Southamptonissa. 
Southampton oli aika hurja kokemus! Pääsin sinne Lauran hostperheen kyydissä, eikä lautastakaan tarvinnut maksaa mitään. Shoppailimme ihmismassassa ja suurin osa ajasta meni jonottamiseen. 


Kelpais Suomeenki varmaa Ben&Jerry automaatit :)



Eilen päämääränäni oli mennä saaren toiselle puolelle the Needlesiin ja sinne pääsinkin,mutta hyppäsin bussista pois jo pari kaupunkia ennempänä väärään paikkaan. Kiertelin vähän ja vein postikortit postiin. Se oli joku tosi kiva kalastaja kylä, joku Catwright. 

Needles oli aikamoinen pettymys. Semmoinen turistirysä tivoli oli rakennettu kauniin luonnon nähtävyyden juureen. Ihan kamala! Olisin voinut ottaa kiertoajelu bussi ihan nähtävyyden huipulle, mutta ahdistuin ja lähdin kotiin. Siellä soi taukoamatta tivoli musiikki ja ihmiset ryntäilivät joka paikkan...






Saari on alkanut täyttyä turisteista. Varsinkin kesä lontoolaisista ja aasialaisista. Taistelen bussi  yläkerran näköalapaikoista heidän kanssaan. 


Kävin tänään kävelemässä rantaviivalla. Löysin jopa sen oikopolun jota taannoin etsin kun vähän eksyin samalla lenkillä. Sen löytyminrn helpottaa paljon liikkumista , koska sitten minun ei tarvitse liikkua koko ajan bussilla Rydellä, koska oikopolku säästää kävelyyn menevässä ajassa yli puolet!








Olen huomannut sen etten ole yksin matkustelija. Se on tylsää. Onneksi Lauran jälkeen tänne on tulossa myös toinen suomalainen tyttö ja onneksi en lannistu yksinäisyydestä vaan lähden silti ulos talosta etsimään jänniä juttuja. En ole ehtinyt tutustua collegen tyyppeihin, koska teen hommia kahden luokan kanssa ja ihmiset vaihtuvat koko ajan. No onneksi on Laura :)
Etsiydyn ehkä huomenna kirpputorille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti