maanantai 13. huhtikuuta 2015

Työharjoittelu matka Englantiin

Tänään minulle tapahtui jotain mullistavaa ja koin, että oli aika julkaista matkakertomukseni päiväkirjastani :)

ti 17.3
  Matkan alkoi eilen Savonlinnan lentokentältä klo 6 eli liian aikaisin. Minut vei sinne hyvin uninen mahti ystäväni Leena -hullu nainen, joka haki minut korvesta kaupunkiin ja vei toiseen korpeen, vaikka olisi voinut nukkua itse. Minua jännitti koko matkan se miten ehtisin vaihtaa konetta, koska vaihtoon oli vain 50 minuuttia aikaa, mutta Helsingin kentällä selvityksiin kului ehkä kaksi minuuttia, koska käytin kaikkia automaatteja mitä sieltä löytyi. Easy 👍

Ostin ensimmäiset tuliais salmiakit ensimmäisestä putiikista mitä löysin. Voisin olla kliseinen suomalainen ja jaella niitä englantilaisille, tai sitten lähettäisin ne suomalaiselle salmiakki marsulle kotiin :) 

Englannissa satoi. Etsin taksikuskiani vartin, muitten kuskien joukosta. Etsin miestä, mutta minua olikin vastassa pikkuinen nainen ipadin kanssa, missä luki VEERA VANNINEN. Jännitin vähän smalltalkin puhumista, mutta pilkin koko ruuhkaisen taksi matkan. Lähes jokainen auto tiellä kiilti ja näytti uudellelle. Taksi tais jättää minut väärään paikkaan, koska jouduin kävelenään lautalle vielä 20 minuuttia, mutta onneksi minulla oli aikaa. Vettä satoi ja kaikki tuijottivat, mutta lopulta löysin ruotsinlaivan, junan ja lossin sekoituksen ja pääsin rauhoittumaan. Kaikkien kulkuvälineitten vaihdot oli suoritettu onnistuneesti ja hosti täti oli minua vastassa lautalta.

Muutin 8 viikoksi asumaan mukavan tädin luokse Isle of Wightille, Ryden kaupunkiin. En osannut odottaa palmuja tms. rantalomaparatiisi viboja, joita saari aiheuttaa, mutta kaunista täällä on! Toivottavasti näen miltä täällä näyttää kun sää paranee.
Täällä on rantaa silmän kantamattomiin ja vanhoja englantilaisia taloja emmentaali maisemaa vasten

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti